TEAMNICK ▷ BIO

Nick met zijn beste maat “De Rudy” (camera)

De enigste deelnemer die de kempen (provincie Antwerpen) representeerde in Big Brother 2021 en tevens één van de drie finalisten was van het nieuwe seizoen.

Het begon allemaal voor Nick op (DATUM INSCHRIJVING) door zijn inschrijving voor de realitysoap Big Brother, want zoals velen onder ons is Nick een zéér grote fan van het programma. zo groot zelfs dat hij als jonge knaap al de droom had om ooit zelf deel te mogen nemen als bewoner van Big Brother.

Tijdens Big Brother weet Nick als geen ander de mensen en huisgenoten te entertainen door simpelweg altijd heel dicht bij zichzelf te blijven. Want hij is dan ook van nature een ware entertainer!

Dit heeft hij zelfs ver voor zijn Big Brother-avontuur al meermaals bewezen door leuke en grappige online-content van zijn vele personages / alter-ego’s:

> Den Benny
> Gianni
> Ronny Retro

 

 

Den Benny

Hier komst tekst over “Den Benny”

 

 

Gianni

Hier komst tekst over “Gianni”

 

 

Ronny Retro

Hier komst tekst over “Ronny Retro”

Ookal haalde Nick net niet de eerste plaats voelde hij zich achteraf alsnog een echte winnaar doordat zijn kinderdroom om deel te nemen aan Big Brother werkelijkheid werd. Als kers op de taart kreeg hij “De Rudy” mee naar huis als cadeau.